Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met de houtsnippers die overblijven?

StumpBusters® vermaalt de boomstronk tot houtsnippers die vermengd worden met de grond waarin de boomstronk stond. Zo ontstaat een soort ‘mulch’ die achterblijft in het gat van de boomstronk. U kunt de mulch ergens anders in de tuin gebruiken. Daarna kan de grond onmiddellijk herbeplant of bezaaid worden. De mix kan ook uitstekend gebruikt worden als een alternatief middel tegen onkruid. Lees hier meer over wat u er allemaal mee kan doen...

Hoeveel kost het?

De kosten hangen af van de grootte en het aantal boomstronken dat verwijderd moet worden. Als u een prijsopgave aanvraagt, is het handig als u ongeveer weet om hoeveel boomstronken het gaat en hoe breed en groot de boomstronken zijn. Laat ook weten hoe gemakkelijk het is om bij de boomstronken te komen. Met die informatie kan StumpBusters® u meestal over de telefoon vrijblijvend een nauwkeurige prijsopgave geven. In specifieke gevallen kan de plaatselijke StumpBusterbij u langskomen om een prijsopgave te geven.

Hoe snel kan mijn boomstronk worden verwijderd?

StumpBusters® probeert altijd zo flexibel mogelijk te werken. Het werk wordt gewoonlijk binnen twee weken geboekt, afhankelijk van de tijd van het jaar. Als u een kleine boomstronk heeft, kan het gebeuren dat StumpBusters® u vraagt te wachten tot er nog een opdracht in uw omgeving binnenkomt.

Voert StumpBusters andere werkzaamheden uit aan bomen?

StumpBusters® richt zich uitsluitend op het efficiënt verwijderen van boomstronken en is zelf niet betrokken bij andere aspecten van tuinonderhoud. Er wordt ons vaak gevraagd ander werk uit te voeren. In dat geval bevelen we u graag aan bij ons netwerk van lokale boomverzorgers, hoveniers en aannemers.

Groeit de boom terug?

Als StumpBusters® een boom verwijdert, wordt die gewoonlijk geheel weggefreesd en groeit hij niet terug. Het kan wel eens gebeuren, zoals bij een wilg, dat een wortel toch weer boven de grond groeit. Uw lokale StumpBusters® kan u uitleggen hoe u daar heel gemakkelijk van kunt afkomen.

Loop ik kans op honingzwam in de tuin?

Honingzwam (Armillaria mellea) wordt vaak de nachtmerrie van de tuinier genoemd. Lees hier meer over Hongingzwam...

Ik heb een boomstronk die tegen een boom aan staat

Daar heeft Stumpbusters® een oplossing voor. Onze veelzijdige machines zijn uiterst geschikt om boomstronken tot zeer dicht bij een muur of patio of waar ze ook maar tegenaan staan, weg te halen, zonder ook maar enige schade aan te richten. Gewoonlijk kan StumpBusters een boomstronk tot op een paar millimeter van een structuur verwijderen zonder die structuur te beschadigen.

Hoe blijft de tuin achter?

StumpBusters® wil dat de klant volledig tevreden is over het werk dat uitgevoerd is. Daarom wordt de tuin na afloop altijd netjes achtergelaten. Door afschermingen te plaatsen zorgt StumpBusters® dat de houtsnippers niet alle kanten kunnen opvliegen.

Mijn boomstronk staat in de achtertuin

StumpBusters® werkt met zeer veelzijdige gemotoriseerde en zelfrijdende machines. Bespreek met uw lokale StumpBuster® hoe toegankelijk uw tuin is.


Uw boomstronk laten verwijderen?

Neem dan vrijblijvend contact op en wij zorgen dat uw boomstronk professioneel verwijderd wordt door een StumpBusters® expert!

Maak een afspraak Bel 088-22 121 66 Whatsapp ons!